Tallers a la Riera de Gaià

Participa als tallers de Mas Gaia

A Mas Gaia ens agrada organitzar tallers de diferents tipus i compartir experiències enriquidores abastant tots els àmbits del benestar.

A més, acollim el desenvolupament de tallers proposats per altres persones, que trien els espais de Mas Gaia per a dur-los a terme. I sovint, llavors, ens convertim en participants, plenes de curiositat i ganes!

Veiem els tallers com a píndoles concentrades d’aprenentatge continu i descobriment. Per això ens encanta aquest format i intentem oferir-te diverses opcions enfocades a tot allò que pugui aportar-nos i aportar-te saviesa i sensacions beneficioses.

Aquests són només alguns dels tallers que hem organitzat en els últims temps:

T’animem a donar un cop d’ull als pròxims tallers que tindran lloc a Mas Gaia. Si algun d’ells et crida especialment l’atenció, posa’t en contacte amb nosaltres per apuntar-te o rebre més informació sense compromís.

I si vols que no se te n’escapi cap, nosaltres ens n’encarreguem! subscriu-te e a nostra newsletter i periòdicament t’informarem de tot el que es cou a Mas Gaia, a més d’explicar-te un munt de coses interessants.

Organitza un taller a Mas Gaia

Si necessites un espai on desenvolupar el teu propi taller i compartir els teus coneixements, pot ser que Mes Gaia sigui el lloc que cerques.

Posa’t en contacte amb nosaltres i explica’ns quina és la teva idea. Estarem encantades d’escoltar-te!